Egyedi tükrös tolóajtós gardróbszekrény készítés

Többféle tükrös tolóajtós gardróbszekrény közül lehet választani. Attól függően, hogy a ház melyik részére kerül, szobába, folyosóra, lépcső alá, többféle alternatívát kínálunk. A gardróbszekrény elhelyezkedése megszabja formáját és nagyságát. Természetesen a gardróbszekrény szín kiválasztásán túl, egyéb plusz funkciókat is belehet építeni egyedi kérésre.

Három ajtós gardróbszekrény

Egy jól beépített gardróbszekrény rengeteg plusz helyett feltud szabadítani. Nemcsak a hálószobák nélkülözhetetlen beépített bútora lehet, hanem a lakóépület egyéb területein is bevethető. A tolóajtós megoldás rendkívül praktikus, mivel síkban mozog, így szűkebb helyeken, folyosókon is nagyszerű megoldás egy ilyen bútordarab. A tükrök tolóajtó a könnyű nyithatóságon túl, nagyon okos megoldás, hiszen a gardróbszekrény mélyéről kiemelt ruhát azonnal felpróbálhatjuk, és megnézhetjük magunkat az ajtóba szerelt tükörben. Méreténél fogva pedig elképzelhetetlenül sok ruhát bele lehet gyömöszölni.

Center tolóajtós gardróbszekrény

A középen nyitható center típusú tolóajtós gardrób kisebb helyen is elfér, diszkrét megjelenése lehetővé teszi, hogy akár a nappali egyik oldalán meghúzza magát. Színekben összhangba hozható a helyiség hangulatával. Ezáltal nemcsak hasznos, de ékes dísze is lehet az adott szobának, pont úgy ahogy a konyhabútor a konyhának. Ezen felül ellátja az eredeti funkcióját. Nagy űrtartalma miatt ide is rengeteg ruhadarab befér. További egyedi bútorok