Egyedi L alakú konyhabútor készítés Nagytarcsán

Nagytarcsa területén egyedi konyhabútor-készítés

Egész Pest megyében, így Nagytarcsa területén is vállalom a konyhabútorok elkészítését. Minden konyhabútor attól lesz egyedi, hogy Ön megálmodja milyen konyhát szeretne és megosztja velem az ötleteit, elképzeléseit, amit közösen átbeszélünk. 

Kezdve a színvilág meghatározásától, a konyhabútor alapanyagainak kiválasztásáig. Utána következhet az igénybevétel, hogy mennyire lesz inkább dísze a konyhának, és mennyire lesz használatban napi szinten. A helyszíni felmérés során ezeket mind átbeszéljük és, ha problémás vagy még el nem döntött konyhaelemről van szó, akkor segítek kiválasztani a legjobb megoldást. Hiszen a beépített konyhabútorok esetén mindig szükség van valamilyen egyedi, az adott konyhához illeszkedő megoldásra. 

Több mint 1000 elégedett megrendelő konyháját, lakását tették már szebbé a bútoraim, így elég nagy tapasztalatom van a speciális igények megoldása terén. Nagytarcsára, Kistarcsára és Vecsésre is rendszeresen hívnak. Ha kíváncsi arra, hogy pontosan hogyan néz ki a konyhabútor-készítés, akkor itt tudja elolvasni, hogy hogyan készítem el álmai konyháját.

Konyhagépek beépítése a konyhabútorba

Ezen a ponton nagyon fontos, hogy a konyhabútor pontos helyének és elemeinek megállapítása után precízen ki legyen számolva a (beépítendő) konyhai gépek helye. Sokan kérnek a konyhába például tálcás mosogatót, tűzhelyet, sütőt, mosogatógépet vagy akár mosógépet. Ezek méreteit mindenképp ismernem kell, hogy egyikőnket se érjen meglepetés, és minden pontosan a helyére kerüljön a konyhabútor összeszerelésénél.

Strapabíró és szép konyhabútorok

Hogy milyen a szép konyhabútor, az elsősorban szubjektív kérdés. Mindenesetre ránézésre is meg lehet állapítani valamiről, hogy szép, megnyerő, esztétikus vagy sem. Abban pedig mindenki egyetérthet, hogy a szépségen túl – egy precíz tervezést követően – rendesen összerakott konyhabútor évtizedekig megállja a helyét a konyhában. Éppen ezért a rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekre 100% -os garanciát minden elkészített konyhabútorra! A garanciáról részletesebben itt olvashat.

Minőségi konyhabútorok

A több mint 30 éves pályafutásom során tömérdek konyhabútor került ki kezeim közül. Mégis minden egyes darabot úgy készítettem el, hogy az a legjobb minőségű legyen. Számomra a legfontosabb, hogy a konyhabútor egy életen át szolgálja használóját, és méltó ékessége legyen a konyhának. Én ebben a szellemben dolgozom és  ehhez kizárólag minőségi alapanyagokat használok, hogy hosszú ideig okozzanak örömet a bútoraim.

Kék konyhabútor fehér felsőpolccal
Világosbarna konyhaszekrény

Hívjon fel és egyeztessünk időpontot egy ingyenes nagytarcsai felmérésre:

+36 70 636 82 14