KONYHABÚTOR ÁRAK

A konyhabútor árak az alábbiak szerint képződnek

Sok mindentől függnek a végső konyhabútor árak. Hogy mindenki számára világos legyen, és ne érje meglepetés, ezért összeszedtük a legfontosabb tényezőket.

Egyedi konyhabútor Vecsés szerte rendelhető

Konyhabútor anyaga


 
Változatos fafajtákat alkalmazunk a konyhabútorok elkészítéséhez. Fából készült konyhaszekrényeknél, konyhabútoroknál előszeretettel használunk cseresznye-, dió-, bükk-, lucc-, kőris vagy tölgyfát. Ezen faanyagok felületét különböző pácokkal, lakkal kezeljük, hogy még szebben kitűnjenek az egyes fajtákra jellemző vonások. Ugyanakkor pozdorja, furnér, mdf lapok fóliázott és festett verzióját is beépítjük rendszeresen a konyhabútorokhoz.

Konyhabútor készítés időtartama


 
Kisebb alapterületre viszonylag gyorsan, akár egy hét alatt is elkészítjük a megfelelő konyhabútort, és természetesen össze is szereljük a helyszínen. A nagyobb alapterület valamivel több időt vesz igénybe a gyártás tekintetében, de maximum három hét alatt a legbonyolultabb egyedi konyhabútor is elkészül.

Konyhabútor mérete


 
Természetesen a méret azért is fontos, mert sokkal több anyagot kell felhasználnunk a egy nagyobb méretű konyhabútor elkészítéséhez, mint ellenkező esetben. Viszont egy kisebb is lehet drágább, mint a nagyobb. Összességében minden felsorolt szempontot kell egyszerre figyelembe venni mielőtt konyhabútor rendelésbe kezdünk.

Telefon: +36 70 636 82 14

Hívjon bennünket bizalommal, hogy a legoptimálisabb áron a legjobb konyhabútort kapja.