0 +
elégedett megrendelő

Egyedi konyhabútor Budapesten

Budapest minden kerületében vállalom az egyedi konyhabútorok elkészítését és gyártását. Az elmúlt évtizedek alatt számos budapesti otthont tettek szebbé a konyhabútoraim és munkám elismeréséül sokan vissza is hívnak más bútorok elkészítéséhez. Budapesten kívül is vállalom a kiszállítást (pl. Nagytarcsa, Kistarcsa, Vecsés) felárért cserébe.

A budapesti, helyszíni felmérés során alaposan átbeszéljük a megrendelővel, hogy mik az elképzelései és mi az, ami megvalósítható abból. Mindig a megoldásra törekszem, ezért biztosan találunk olyan megoldást, ami az aranyközépút lesz.

Számos kérdés fel szokott merülni a helyszínen, amire az évtizedes tapasztalatommal igyekszem válaszolni. Például, hogy minden el fog-e férni, lesz-e elég pakolóhely, megoldható-e, hogy…? Mint említettem mindig a megoldásra törekszem, ezért biztos vagyok benne, hogy el tudom készíteni azt, amire vágyik.

Ha olyan bútorban szeretne sürögni-forogni, amilyenre mindig is vágyott, akkor olvassa el, hogy hogyan készítem el a konyhabútorokat.

Modern stílusú konyha Budapesten

Hívjon fel hétköznap bármikor és egyeztessünk időpontot egy ingyenes budapesti felmérésre:

+36 70 636 82 14