Minden az egyedi konyhabútorok készítéséről

Olyan konyhabútrot készítek Önnek, amilyenre mindig is vágyott

Mindegy, hogy egyedi konyhabútort vagy beépített konyhabútrot szeretne, mindenképp tapasztalt asztalossal készíttesse el!

Fogas Zoltán asztalosmester

Tudom, hogy egy konyhabútor kiválasztása és elkészíttetése hosszútávú beruházás, ezért fontos, hogy hozzáértő szakemberre bízza azt. Több, mint 30 éve foglalkozom konyhabútorok tervezésével és elkészítésével. Ez idő alatt az elégedett megrendelőim száma a bizonyíték arra, hogy alaposan, precízen dolgozom és mindig a megrendelő igényeit szem előtt tartva dolgozom.

0 +
elégedett megrendelő

Milyen szempontokat veszek figyelembe egy konyhabútor megtervezésekor?

A konyha felmérésekor fontos szem előtt tartani, hogy minden otthon és minden megrendelő más. Igazodni kell a konyha méretéhez, a vágyott stílushoz, az igényekhez; legyen szó akár a térkihasználásról, a praktikus tárolási megoldásokról vagy az esztétikus megjelenésről

Legyen szó modern dizájnról vagy hagyományos stílusról, a munkám során a legjobb minőségű anyagokkal dolgozom, hogy hosszútávon is elégedett lehessen a konyhabútorral.

A Magyarországon fellelhető összes minőségi vasalatrendszerrel, bútorlappal, munkalappal dolgoztam már, így a segítségemmel (és a katalógusok segítségével) ki tudja választani az Önnek és a pénztárcájának megfelelő márkát, színvilágot, mintát stb.

Hogyan néz ki a velem való munka?

Nem csak a bútor minőségére, hanem a megrendelőimmel való kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetek. Sajnos rengeteg olyan szakember van, akire folyton várni kell / nem érkezik meg / elfelejti / ígérget stb-stb., ami nem jó se a megrendelőnek, se a szakma hírnevének. Azok, akik velem dolgoznak nem kell, hogy ettől tartsanak. Ha megbeszélünk egy időpontot, akkor azt tartani fogom! Valamint nyugodtan hívhatnak telefonon, elérhető vagyok. Ha éppen a műhelyemben dolgozok és nem venném fel, akkor – a hétvégéken kívül! – biztosan fogunk tudni beszélni.

Helyszíni felmérés egész Budapesten: Hívjon fel és egyeztessünk időpontot egy felmérésre. Budapest minden kerületében és 50 km-es körzetében vállalom a helyszíni felmérést. A személyes találkozás során részletesen megbeszéljük az Ön elképzeléseit és igényeit. A legjobb döntések érdekében viszek magammal 6 féle márkakatalógust, amiből ki tudja választani a konyhabútor típusát és színét, így akár a helyszínen el tudom készíteni Önnek az árajánlatot.

konyhabútor-készítés közben

A (beépíthető) konyhabútor készítése: Miután megbeszéltük a pontos igényeket, – az előleg kifizetése után – nekiállok a munkának. Csak és kizárólag bevált márkákkal dolgom, amik egytől-egyik minőségi alapanyagok, így biztosan egy életre szól az a konyhabútor, amit én készítek.

 

A munkáim mennyiségétől és a bútorlapok beszerezhetőségétől függően jellemzően a következő határidőkkel készítem el a konyhabútrokat:

Standard alap /  bútorlapok 3-4 hét

MDF bútorlap 4-6 hét

 

Amikor kész vagyok, telefonálok és egyeztetünk időpontot. Ha netán felújítana és megcsúsznak az időpontokkal, akkor néhány hétig el tudom tárolni a bútrot, de erről mindenképp egyeztessünk!

1 napon belüli beszerelés: A konyhabútorok beszerelése gyorsan és hatékonyan megvan. A megbeszélt nap reggelén kivisszük a bútrot és aznap összeszerelem, tehát 1 nap után már élvezheti is az új konyhájátA munka befejezte utáni pár napon belül megküldöm a számlát.

 

Minden munkámra 1 év garanciát vállalok (jellemzően a többi asztalos is ennyit vállal). Ha az 1 év alatt netán tönkre menne a vasalat, a pánt, vagy a rendeltetésszerű használatból eredetű sérülés történne a bútoron, akkor ingyenesen megjavítom. (Mivel minőségi anyagokkal dolgozok, ezért nem szoktak garanciális javításokkal kapcsolatban hívni. 😉

Ha Ön is álmodozik egy szép, praktikus és egyedi konyhabútorról, akkor jó helyen jár! Velem biztosra veheti, hogy olyan konyhabútort fog kapni, amilyenre mindig is vágyott!

0 év
szakmai tapasztalat
0 +
elkészített bútor

Továbbá garantálom, hogy nem fog leszakadni a bútor! Ezt mindig megkérdezik, de a jó alapanyagnak és a precíz munkának köszönhetően ilyen még sose történt. A konyhabútor csavaronként 130 kg-ot elbír!

 

Hívjon fel még ma*, és kezdjük el álmai konyhájának tervezését! Biztosítom arról, hogy minden részletre figyelmet fordítok, és olyan konyhabútort készítek Önnek, amilyenről mindig is álmodott!

*A hétvége kivételével bármikor hívhat.

Hívjon fel és egyeztessünk időpontot egy felmérésre:

+36 70 636 82 14