Garantálom, hogy olyan konyhabútort készítek Önnek,
amilyenre mindig is vágyott!

Az egyik legörömtelibb pillanat az, amikor összeszerelve áll a konyhabútor, és először látja azt a megrendelő. Az őszinte mosoly az arcán mindent megér. Ekkor tudom, hogy jól terveztük meg a konyhabútort, s szépen dolgoztam. Egy szép konyhabútor mindenkinek felemelő érzés.

Fogas Zoltán vagyok, asztalos és bútorkészítő mesterember. Több mint 30 éve foglalkozom bútorgyártással. Túlzás nélkül állíthatom, hogy már az összes létező bútortípust, és a fa használati tárgyakat is számtalanszor elkészítettem újra és újra. Ennek ellenére minden bútor elkészítése kihívással teli és én minden alkalommal a legjobb bútort akarom elkészíteni!

Számomra öröm minden konyhabútor elkészítése

Erre a legjobb bizonyíték az a több mint ezer elégedett megrendelő, akiknek legyárthattam álmai bútorait. Saját műhelyemben dolgozom Budapesten, ahol megfelelő bútorkat magas színvonalon és pontos határidővel készítem el. Minden bútort kivétel nélkül minőségi anyagokból állítok össze, így biztosítva, hogy időtálló legyen a munkám. 

A rendeltetésszerű használatból eredű sérülésekre (pl tönkre megy a vasalat vagy a pánt) 1 éves garanciát adok. (Megjegyzem, garanciális hívásaim nem szoktak lenni.)

A több mint 30 éves szakmai tapasztalatom és a faanyagok iráni elkötelezettségem a biztosíték arra, hogy hosszú évtizedek múlva is használni fogja az általam készített konyhabútort. 

Hívjon akármikor hétköznap:

+36 70 636 82 14 

Egész Budapesten vállalom a legjobb konyhabútorok tervezését és gyártását!

Zsofia Gecse
Zsofia Gecse
2023-04-02
Zoltánt a neten keresgélve bútor-asztalost hívtam fel,aki rövid időn belül eljött,felmérte a terepet&átbeszéltük a konyha elképzelésünket. Felkészülten,mintákkal, színekkel érkezett. Azonnal megértette&tudomásul vette a lehetőségeinket,igényeinket. Rengeteg hasznos ötlettel, tippel állt elő. Menetközben is nagyon türelmesen&segítőkészen állt rendelkezésre, a felmerülő módosításokat is rugalmasan kezelte. Maximális hozzáértéssel, precízitással & minden apró részletre figyelve időben hozzásegített az elképzelt konyha megvalósulásához. Abszolút 10-es a 10-es skálán és teljesen jó szívvel ajánlom.
memphys87
memphys87
2022-09-03
Zoltán profi szakember, és korrekt vállalkozó! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, pontosan határidőre. Ajánlatot gyorsan ad, felmérésnél/szerelésnél alapos, mindvégig kedves és jókedvű. Ajánljuk!
julianna mágó
julianna mágó
2021-11-24
A legjobb szakember! Profi tanácsot ad ha nincs elképzelés. Megbeszélt időpontban, kivaló minőségben gyönyörűen beszerelt konyhát kaptam. Csak ajánlani tudom.