EGYÉB BÚTOROK

Szép bútorok, beépített szekrények, íróasztalok

Bármilyen bútorok is kellenek a lakásba, mi legyártjuk őket rövid határidővel. A konyhabútorokon túl számtalan más típusú bútort is készítünk. A gardróbtól és gyerekszekrénytől kezdve, a tv asztalon át, egészen a lépcsőig és korlátig, mindent képesek vagyunk magas színvonalon elkészíteni.

Klasszikus szobabútorok, szekrénysorok készítése is a fő csapásirányunk. Számos otthon tulajdonosát örvendeztettük meg szépen kivitelezett bútorainkkal. Megrendelőink minden apró igényeit szem előtt tartva gyártjuk le a hőn áhított bútordarabokat. Az összes általunk készített és összeszerelt bútorokra egy év garanciát vállalunk! 

Szinte nincs is olyan ház vagy lakás ahol ne lenne szükség beépített szekrényre. Az évek alatt rengeteg olyan holmi, ruha, cipő és egyéb tárgy halmozódik fel egy ember életében, amelyeknek helyet találni néha lehetetlen. Egy beépített szekrény azonban megoldás nyújt az ilyen esetekre. Mindent ellehet bennük pakolni, úgy, hogy még a lakótérből sem vesz el, sőt feldobja azt.

Egy jól elkészített íróasztal megkönnyíti használójának mindennapjait. Ha a gyerekünk tanulása a tét, akkor meg pláne fontos, hogy funkcionalitását tekintve optimális legyen a kialakítása, minden fiók kézre essen, jó legyen a magassága, bírja a strapát, illeszkedjen a környezethez. Így garantált a jó közérzet, és talán a jó iskolai eredmények is. 

+36 70 636 82 14

Egyedi és szép szobabútorok, tolóajtós szekrények, íróasztalok lépcsők megrendelhetők.

Más egyéb bútordarabok