EGYEDI KONYHABÚTOROK

Minden az egyedi konyhabútorok készítéséről

Az általunk készített egyedi konyhabútorok Budapest szerte méltó díszei minden konyhának. Nézze meg képgalériánkat, és válasszon magának konyhabútort. Mi elkészítjük Önnek bármelyiket újra.

Egyedi konyhabútorok készítése Budapesten


 
Minőségi és egyedi konyhabútorok készítése Budapesten és Pest megye közelében. Minden egyes elkészített konyhabútorra egy év garanciát vállalunk! A konyhabútor készítés előtt ingyenes helyszíni szemlét tartunk minden esetben. Ezek után kezdődik a konyhabútor gyártás. Amint elkészült ingyenesen vállaljuk a konyhabútor kiszállítását és beszerelését is. A klasszikus konyhabútoroktól kezdve, a modern stílusú konyhabútorokon át, szinte minden megtalálható munkáink között. Igényes szép konyhabútort, komoly tervezéssel és előkészületekkel lehet építeni.

Egyedi konyhabútorok készítése az Ön igényeire szabva!


 
Az egyedi konyhabútorok készítése attól is különleges, hogy a megrendelő elképzeléseit is megvalósítjuk a konyhabútor készítés folyamatában. A leegyeztetett ötletek után elkészítjük a beépítendő bútor látványtervét, és közösen átbeszéljük a lehetséges változtatásokat. Törekszünk arra, hogy az összes általunk készített konyhaszekrény, beépített bútor minőségi alapanyagok felhasználásával készüljön el. Rengeteg színárnyalat, fa mintázat, anyag áll rendelkezésre, amelyekből tökéletes kombinációk hozhatók létre. Megbízható szakembereink a legmagasabban képzettek, és pontos határidő mellett teljesítenek. Időtálló konyhabútorok kerülnek ki a kezeink közül minden alkalommal. Komplex látásmódunk garantálja, hogy hangulatában is illeszkedni fog környezetéhez a bútor.

Hogyan készül a konyhabútor


 
Első lépésként a helyszínen egyeztetjük le a megrendelő elképzeléseit. Ezek általában a formai és színbéli egyeztetések.
Utána következhet az adott terület pontos felmérése. Igény esetén látványtervet készítünk az elkészítendő konyhabútorról.
Amint ezzel megvagyunk elkezdődik a konyhabútor gyártás. Jellemzően 3 héten belül elkészülünk vele. A legvégső fázis a konyhabútor szállítás, majdan a beszerelés. Itt végleges helyükre kerülnek az elemek, munkalapok, fiókok, ajtók, világítás, stb.

Konyhatervezés felsőfokon


 
A konyha ékessége a konyhabútor, és a szépségen kívül a leghasználatosabb is egyben. Az esztétikai szempontok mellett a strapabírás is rendkívül fontos. Az anyagok megválasztása, kezelése, a szakértelem és lelkiismeretes munka előrevetíti, hogy mennyire lesz minőségi a konyhabútor. Figyelembe kell venni, hogy állandó igénybevételnek lesz kitéve. A víz-, és gázvezetékek, szagelszívó, mosogatók, konyhagépek, sütő, stb., körüli precíz kivágások, pontosan olyanok, mint a ruhaszabászat. Nem lehet tévedni, mert egy centiméter is sokat számít. Mindig tartogat meglepetést minden helyszín. Sokféleképpen kötik be a mosogatókat. A mosogatóknál a későbbiekben figyelni kell, hogy mit öntünk bele. Az olajok, zsírok, különböző ételmaradékok idővel lerakódnak és duguláshoz vezetnek. A kisebb eltömődésekre alkalmasak lehetnek a különböző lefolyótisztító szerek, ám ha nagy a dugulás mértéke, oda már profi duguláselhárítás szükséges szakember bevonásával. Más és más formájúak a sütők és hűtők, mikrohullámú sütők. Ezért értelemszerűen a konyha méretéhet, formájához, a háztartási eszközök, vezetékek által foglalt helyekhez kell szabni a konyhabútorokat, konyhaszekrényeket. Az alábbi konyhabútor típusokat készítjük: L alakú konyhabútorok, Konyhabútor szigettel, Elemes konyhabútorok, U alakú konyhabútorok, Blokk konyhabútorok

Mennyibe kerül a kész konyhabútor?


 
Természetesen erre nem lehet rávágni, hogy (X) 1000 Ft a konyhabútor ára. Minden konyhaszekrény ára változik. Az előre megbeszélt igények, egyedi megoldások, alapanyagok, méretek, rendelkezésre álló területek alapján. Ezek összessége adja ki a végösszegét minden konyhabútornak. A helyszín felmérés és megbeszélés után azonban konkrét árajánlatot adunk, amelyet minden kedves leendő megrendelőnk végig gondolhat újra.
Asztalos szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a bútorkészítés területén, így hát a legjobb konyhabútorok kerülnek ki kezeik közül.

+36 70 636 82 14

Legyen Önnek is álom konyhabútora! Forduljon hozzánk bizalommal.